Hogyn tudsz pénzt keresni a Onecoinnál?

Szia! Üdvözöllek! Szabó-Laczkó Orsolya vagyok.

Sok mindenről beszéltem már neked kedves olvasóm, ezért úgy gondolom, hogy térjünk rá az igazán lényeges dologra, méghozzá arra, hogy hogyan is tudsz te itt pénzt keresni. Ezt mindig elmondom, mert így is van, hogy ebben az üzletben maradéktalanul mindenki pénzt keres. Ha belépsz, 100 %, hogy pénzt keresel, nem fogsz pénzt veszíteni.

Miért? Mert a coinok árnövekedésével pénzt fogsz keresni. De én most nem erről fogok neked beszélni kedves olvasóm, hanem arról, hogy hogyan tudsz hálózatépítéssel itt pénzt keresni. Mint minden hálózatépítésnél, itt is embereket kell toborozni, behozni az üzletbe. A könnyebbség, ami a mi cégünknél fenn áll, az  az, hogy olyan ajánlatunk van, aminek elég nehéz nem-et mondani. Mégpedig: Itt mindenki pénzt keres.

Arról nem is beszélve, hogy a Dealshaker oldalon, már több,mint 21000 kereskedő ajánlata elérhető, az autótól, a nyaralásig bármit meg tudsz venni kedvezményesen, természetesen, ha már rendelkezel onecoinnal. Ha szemfüles vagy, és részvényopciót is vásárolsz onecoinért, akkor részesedhetsz a cég értéknövekedéséből is. Ugye a cég is és a onecoin is 2018-ban megy ki a tőzsdére, már folyik az IPO vizsgálat, ami szükséges ehhez.

Tehát azt kell, hogy mondjam, hogy az emberek elé le tudjuk tenni azt az ajánlatot, hogy, ha nem csinál semmit is pénzt keres, nem ha még teszi is érte valamit. Akkor beszéljünk a hálózati jutalékról. A hálózati jutalék az oktatási csomagokból van, ami különbözá mértékű lehet. 140 eurós csomag 580 eurós csomag, 1130 eurós csomag, és így tovébb fölfelé. Ezeket lehet kombinálni is. Ezzel azt érjük el, hogy eggyel több splittünk lesz, ami tokeneket duplázza meg, amiből lesz a onecoinunk.

Ez egy bináris üzlet. Mit kell tudni a bináris üzletekről?Két lábon épülnek. Ennek nagyon sok előnye van. Nálunk nincs havi kötelező vásárlás, nem törlődnek a pontértékek, ha nem vásárolsz. Ha nincs az erős lábon munkatársad, hanem a gyenge lábon, mert mondjuk azt építed, akkor is kapsz jutalékot. Teljes mélységű bónuszt fogsz kapni. Nagyon átlátható a marketing tervünk, hisz első számú bónusz, a közvetlen bónusz, ha te behozol valakit ebbe az üzletbe, akkor te megkapod a csomagjánk a 10%-át.

Van egy nagyon fontos bónuszunk a Matching bónusz, ami közép és hosszú távon óriási lehet. Ez egész egyszerűen arról szól,hogy ha megfelelő csomaggal regisztráltál (580-as csomag) akkor tudsz részesülni az általad behozott munkatársak bináris jutalékából. Négy mélységes matching bónuszunk van. Egész egyszerűen ezek azok a jutalékok amitől ez a cég a világ legjobban fizető network marketing cége.

Így néz ki a csúcskeresői lista, hogy az első 7-ből 6 Onecoinos, Egész egyszerűen itt fizetnek a legtöbbet. Több, mint 3milló taggal rendelkezünk 2,5 év alatt.

Ha ez a dolog téged érdekel, keress meg, írjál rám, és megbeszéljük, hogyan tudsz te is pénzt keresni!

Köszönöm, hogy elolvastad!

Iratkozz fel és megtudod a Onecoin cég mögötti titkot és, hogy miért nem érdemes túl sokat várnod!

Kattints ide

Bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!

Tisztelettel : Szabó-Laczkó Orsolya és Szabó Miklós

 

Telefon +43 677 620 119 00

Telefon 06 70/ 520 29 21

E-mail:  kriptovalutainfo.com@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.