Dolgozz az álmaidért! Legyen célod, hogy jobb legyen a jövőd!

Szia! Üdvözöllek! Szabó-Laczkó orsolya vagyok!

Mai írásom címe: A Onecoin segítségéval itthonról is tudsz érvénysülni

A HVG legújabb cikkében olvastam, hogy már a kivándorlók nem is akarnak hazajönni, mert kilátástalannak látják a helyzetüket. Ez a magyar valóság. Mindegy mit mondanak a politikusok. A OneCoin egy olyan üzlet, aminek segítségével nem kell külföldre menned, ha pénzt vagy karriert akarsz elérni. 

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de nekem tetszik Magyarország. Én  szeretnék újra itt élni. Szeretnék ismét a családom közelében lenni.Persze tudom, hogyha alkalmazott lennék, akkor szinte lehetetlen lenne megélnem. De én vállalkozó vagyok és, ha nem is Kánaán minden, de a OneCoin egy olyan jövőképet ad, amit mindenki akar magának és itt ezt el lehet érni.

De ha te haza akarsz jönni, mint én akkor a OneCoin üzlet neked szól!

Az előbb böngésztem az internetet, nem nehéz, mikor az ember facebok-on görget egy kicsit, és ott találtam ezt a cikket, amit a HVG-n lehet olvasni. A címe: A kilátástalanság el kezdte végleg külföldre vinni a magyrokat. Egy kis részlet a cikkből: Míg korábban magasabb fizetések miatt mentek külföldre dolgozni, a magyarok többnyire azért, hogy be tudják indítani otthoni életüket, az utóbbi időben markánsan megjelent egy új kivándorló csoport. Ők a hazai közállapotok miatt, már kilátástalannak látják a saját maguk, és az ország helyzetét. Elegük van abból, ami itt folyik, és eleve úgy indulnak útra, hogy soha nem akarnak visszatérni.

Ez egy nagyon szomorú hír. Had írjak le ezzel kapcsolatban egy saját tapasztalatot, mivel én is érintet vagyok a témában. Mi 2013 február 16.-án költöztünk ki Ausztriába, a jobb megélhetés céljából. Mi is abba  a csoportba tartoztunk, hogy saha többé nem akarunk haza költözni. Igen ám, de közben megtapasztaltuk a kint létet, ami, ha itt vendéglátásban dolgozol nagyon sok munkával jár. Közben megszületett a kislányunk, és már azt sem lehetett összehangolni, hogy együtt legyünk mostmár, mint egy család. Az előtt is csak úgy találkoztunk a férjemmel, mikor reggel mentünk dolgozni, mert mire este hazaért, én már aludtam, mikor meg napközben ment vissza dolgozni, én még nem voltam otthon. Jah, és azt hozzá teszem, ha az ember nem személyzeti száláson lakik, hanem albérletet fizet, ami nagyon drága, már nem is olyan jó az a pénz amit itt kapsz, mert ugye enni kell, rezsi van itt is amit mind fizetni kell.

Ilyenlor az ember elgondolkodik, hogy oké, de akkor mi a megoldás?

Ma sajnos nagyon kevés embernek van tisztességes, jól fizető minkahelye. Egész egyszerűen azért, mert ugye jöttek a bankok, és elkövették azt a hatalmas svájci frank csalást, amiért sosem fognak megbűnhődni. Mindenki a többszörést fizeti ezzel a bankoknak, van aki nem tudta, van aki sajnos elveszített mindenét.

Nézzük, ha ilyen szituációba van valaki mi lehet a megoldás?

Mi alapjában véve két fajta megoldást tudunk biztosítani. Az egyik az, hogy az ember mikor lehetőséget kap, hogy kriptovalutája legyen, akkor ugye abban benne van az árnövekedés. Ez az egyik része a dolognak. A másik része az, hogy maga az a pénzkereseti lehetőség, ami a a Onelife üzlettel együtt jár. Ez az üzlet, természetesen, mivel egy globális üzletről beszélünk, nem csak Magyaroszágon lehet működtetni, hanem a világ bármely pontján. Ha az interneten dolgozol, akkor aztán meg eljuthasz vele bárhova. 

Az emberek keresik azokat a lehetőségeket, amik az anyagi helyzetüket stabillá tudják tenni. A Onelife üzlet abszolút tudja ezt biztosítani. Maga az üzleti részről is, illetve a kriptovalutával való rendelkezés által. A marketing terv annyira különleges, hogy lehetővé teszi, hogy ne kelljen végleg kivándorolnia senkinek Magyarországról. Magyarország egy gyönyörű hely. Én is magyar vagyok hazahúz a szívem, szeretm az országomat. Nyílván a politikai helyzet, a körülmények, a bankok általi elnyomás által sajnos az embereket kikényszerítik külföldre.

Ha megkérdeznének engem pl, de szerinetm ezt több külföldön élő magyar társamról is elmondhatom, hogy ha jobbak lennének a körülmények haza mennének-e? Szerintem nagyon sokan igen. Ebben a kilátástalan helyzetbe a Onelife szerintem a lehető legjobb  megoldás. Nem azt mondja, hogy vegyél meg egy olyan dolgot. amire nincs szükséget, hanem azt, hogy figyelj ide gyere be a pénzed többet fog érni, mint mikor elindultál, és gyere pénzt keresni ezzel együtt. Nem véletlen az hogy a legtöbb pénzt itt keresik a network marketingben. Ha gyorsan akarsz megoldást a problémáidra, akkor ez a te üzleted! 

Ezt vedd észre! Egy a lényeg! Itt pénzt fogsz tudni keresni, nem is keveset! Ez egy modern dolog, mi e trend irányába megyünk, és ez a legfontosabb! A Onelife-al azárt lehet sok pénzt keresni, mert a trend irányába megy! A kriptovaluta a ternd. He te pénzt akarsz keresni, akkor ezt a lehetőséget ne szalaszd el! A világ pénzügyi helyzetét látva a kriptovaluta meghatározó része lesz. A Onelife üzlet az egy olyan üzlet, ahol te is rendelkezhetsz kriptovalutával.

Jogosan felmerülhet benned a kérdés, hogy mégis miért a onecoint válasszam magamnak kriptovalutának? Egész egyszerűen azért , mert mi vagyunk a legerősebb kriptovaluta a világon. Ez egy olyan üzlet, ami több szempontból is előnyös számodra, főleg azért, mert itt nem lehet pénzt veszíteni. Sem neked, sem azoknak az embereknek, akiket behozol. Itt mindenki pénzt keres! Az emberek 100 %-a pénzt keres. Van aki a kriptovalutákból csak, van aki az üzletből, és van aki mind a kettőnől. Kérdés az, hogy te melyik csoportba akarsz beletartoni? Egy olyan csoportba, ami trend irányába halad, és nagyon sok pénzt lehet keresni, vagy nem. Vagy végig nézed, hogy ez megtörténik az orrod előtt!

Iratkozz fel és megtudod a Onelife cég mögötti titkot és, hogy miért nem érdemes túl sokat várnod!

Kattints ide

Bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!

Tisztelettel : Szabó-Laczkó Orsolya és Szabó Miklós

 

Telefon +43 677 620 119 00

Telefon 06 70/ 520 29 21

E-mail:  kriptovalutainfo.com@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.